Gül Mutfağı

Gül Mutfağı

1996'lı yıllarda Konya’da hizmete başlayan Konya Gül Mutfağı günümüze kadar hizmet vermektedir.Bu süre zarfında ne kalitesinden ne de disiplininden ödün vermedi.Kuruluş yıllarında az sayıdaki müşteri kapasitesi ileriki yıllarda giderek arttı.Bu artışın altında yatan temel etkenin "müşteri memnuniyeti" olduğundan hiçbir şüphemiz yok.Bugün 450 kişiye sağladığımız tabldot yemek hizmeti sahip olduğumuz kalitenin ödülü olarak değerlendiriliyor. Bu sebepten bir çok kere takdir ve teşekküre layık görüldük.

İki kattan oluşan yemekhanemizin en alt katında yemek üretimi ve bulaşıkhane bölümleri işlemekte.Yemekhanemiz yeterli büyüklüğe sahip olduğundan bu iki departmanın aynı anda işleyebiliyor.Üretim kısmında son modernizasyonlu yemekhane gereçleri kullanılmaktadır.Yemek kazanlarımızın tamamı çelik olup temizlik ve bakımı günde 3 defa rutin olarak yapılmaktadır.Bu durum yemekhanemizin tamamı ve diğer araç gereçler için de geçerlidir.Yemekhane çapında günde 3 defa yapılan genel temizliğin dışında hafta sonları da ayrıca bir genel temizlik yapılmaktadır.

Yemekhane olarak en çok önem verdiğimiz konu "temizliktir".Bu nedenle gerek personeli bilinçlendirme toplantılarımız gerekse genel temizlik ve ilaçlama takiplerimizde hiçbir zaman bu konudan taviz vermemekteyiz.Tuvaletlerimiz ve bulaşıkhanemizden çıkabilecek atıklar sebebiyle bu iki kısım birbirinden ve üretim kısmından uzakta yapılandırılmıştır.

Tuvaletlerimizde dezenfekte edici kokular,sıvı el sabunları,kağıt havlu,sıcak-soğuk musluklar,ve sağlık bakanlığının tüm gıda işletmelerine önermiş olduğu özel losyonlar düzenli olarak kullanılmaktadır.Ayrıca tüm personelimizin çalışma esnasında tek kullanımlık eldiven ve bone kullanması zorunlu tutulmuştur.Temizlik konusundaki hassasiyetimiz bir çok defa ilgili kuruluşlar sağlık bakanlığı çeşitli televizyon programları vb. tarafından denetlenmiş ve takdir edilmiştir.Bunun yanı sıra başta aşçılarımız olmak üzere tüm personelimiz sağlık bakanlığının yapmış olduğu tahlillere tabi tutulmuştur.

Yemeklerimizin hazırlanması esnasında kullandığımız malzemelerde aradığımız özellik;sağlık ve 1.sınıf kalitedir.Bu nedenle malzemelerimizi özenle seçmekteyiz.Bakliyattan yağa sebze-meyveden ekmeğe kadar bütün malzemelerimizde bu nitelikleri aramaktayız.

Konya Gül Mutfağı olarak 1996 da başlattığımız hizmette bir çok başarı elde ettik.Bugün tabldot yemek alanında 450 kişiye hitap etmemizdeki başarıda bizlere öncülük eden faktörler disiplin,temizlik ve vaktinde hizmet olmuştur.Seçtiğimiz ürünler,kaliteli hizmet en az 20 yıllık tecrübeye sahip aşçılarımız ve yine profesyonel diğer personelimiz bizlere başarının anahtarını veren etkenler oldu.Tabldot alanındaki başarımız kadar özel yemeklerimizdeki başarımız da bizlere gurur sunmaktadır.Aydınlar Yemek Lezzette Öncülük etmeye devam edecek…

Saygılarımızla…

Scroll to Top